In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

logo-dubint-ok1
berny-baner
pss-privalj
biopharm
 

Popis darovatelja za župni parking na Kočerinu

Objavljujemo popis darovatelja za župni parking. Ovdje su oni koji su dali priloge do 13.11. Troškov...

REKONSTRUIRANA CESTA KOČERIN-PRIVALJ

Na području mjesne zajednice Kočerin urađena je rekonstrukcija i asfaltiranje mjesnoga puta koji pre...

Učenike OŠ Kočerin posjetili časnici oružanih snaga BiH i SAD-a

Suradnja oružanih snaga BiH i učenika Osnovne škole Kočerin traje već godinama. Svake godina na dan ...

OBAVIJEST IZ OSNOVNE ŠKOLE KOČERIN O POČETKU NOVE ŠKOLSKE GODINE

U dogovoru s Ministarstvom obrazovanja, znanosti kulture i športa ŽZH nastava u centralnoj školi u K...

ZAPOČEO 17. MEDITERAN FILM FESTIVAL

Projekcijom dokumentarca 'Turizam', hrvatskog redatelja Tonćija Gaćine započelo je 17. izdanje Medit...

 • Popis darovatelja za župni parking na Kočerinu

  Nedjelja, 20 Studeni 2016 17:51
 • REKONSTRUIRANA CESTA KOČERIN-PRIVALJ

  Nedjelja, 20 Studeni 2016 17:42
 • Učenike OŠ Kočerin posjetili časnici oružanih snaga BiH i SAD-a

  Petak, 30 Rujan 2016 12:21
 • OBAVIJEST IZ OSNOVNE ŠKOLE KOČERIN O POČETKU NOVE ŠKOLSKE GODINE

  Petak, 02 Rujan 2016 17:28
 • ZAPOČEO 17. MEDITERAN FILM FESTIVAL

  Četvrtak, 25 Kolovoz 2016 08:34

Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 12 

Ostale vijesti

Važniji telefonski brojevi

Župni ured
039/711-300
OŠ Kočerin

039/711-213
Pošta
039/711-320
Dom zdravlja
039/711-465; 124
Ljekarna Biopharm

039 711-570
Policija
039 705-854; 122
Vatrogasno društvo
039 703-086; 123
Autobusni kolodvor:
Miškić bus
039 706-561
Globtour
039 705-124

PostHeaderIcon ZAPOČEO 17. MEDITERAN FILM FESTIVAL

Projekcijom dokumentarca 'Turizam', hrvatskog redatelja Tonćija Gaćine započelo je 17. izdanje Mediteran Film Festival (MFF). Festival je otvorenim službeno proglasio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.
Prije službenog početka Festivala prikazan je dokumentarni film 'Druga obitelj' autora Zdenka Jurilja. Ovaj film je snimljen u povodu 4. obljetnice djelovanja Humanitarne udruge 'Fra Mladen Hrkać'.
Za vrijeme svečanog otvaranja prikazan je i film ''Na papiru'' iz MFF radionice, koji su posljednjih tjedana pod vodstvom Lucy Eagleson i Tylera Gundersona, u Širokom Brijegu snimili srednjoškolci polaznici ovih radionica zajedno s kolegama, mladim filmašima iz Sjedinjenih Američkih Država.
Prvog dana festivala u programu izvan konkurencije prikazani su još filmovi dokumentarci domaćih autora ‘Petrin izbor' Ivana Čolaka i 'Rock'n roll ludost' Marija Ćužića. Prvi dan Festivala zatvorio je dokumentarni film 'Chuck Norris u borbi protiv komunizma' koji je MFF, u suradnji s filmskom mrežom HBO, prikazao i na otvorenom kinu na Trgu Gojka Šuška u središtu Širokog Brijega.
Program u konkurenciji broji 22 dokumentarca, a Hrvatska je uz dokumentarac 'Turizam', zastupljena s još dva kratkometražna ostvarenja '201410KU' redatelja Vjekoslava Gašparovića i 'Višak popušim sam' redatelja Zorka Sirotića. Na ovome festivalu za glavne nagrade borit će se i dokumentarci iz BiH, Italije, Turske, Libanona, Slovenije, Španjolske, Francuske, Egipta, Izraela i Crne Gore.
mffProjekcijom dokumentarca 'Turizam', hrvatskog redatelja Tonćija Gaćine započelo je 17. izdanje Mediteran Film Festival (MFF). Festival je otvorenim službeno proglasio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.


Prije službenog početka Festivala prikazan je dokumentarni film 'Druga obitelj' autora Zdenka Jurilja. Ovaj film je snimljen u povodu 4. obljetnice djelovanja Humanitarne udruge 'Fra Mladen Hrkać'. Za vrijeme svečanog otvaranja prikazan je i film ''Na papiru'' iz MFF radionice, koji su posljednjih tjedana pod vodstvom Lucy Eagleson i Tylera Gundersona, u Širokom Brijegu snimili srednjoškolci polaznici ovih radionica zajedno s kolegama, mladim filmašima iz Sjedinjenih Američkih Država.Prvog dana festivala u programu izvan konkurencije prikazani su još filmovi dokumentarci domaćih autora ‘Petrin izbor' Ivana Čolaka i 'Rock'n roll ludost' Marija Ćužića. Prvi dan Festivala zatvorio je dokumentarni film 'Chuck Norris u borbi protiv komunizma' koji je MFF, u suradnji s filmskom mrežom HBO, prikazao i na otvorenom kinu na Trgu Gojka Šuška u središtu Širokog Brijega.


Program u konkurenciji broji 22 dokumentarca, a Hrvatska je uz dokumentarac 'Turizam', zastupljena s još dva kratkometražna ostvarenja '201410KU' redatelja Vjekoslava Gašparovića i 'Višak popušim sam' redatelja Zorka Sirotića. Na ovome festivalu za glavne nagrade borit će se i dokumentarci iz BiH, Italije, Turske, Libanona, Slovenije, Španjolske, Francuske, Egipta, Izraela i Crne Gore.

 

Dodaj komentarAnti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA